Petrecere 8 Martie 2018

Publicat in Evenimente

Petrecere 8 Martie 2018

Pentru că sunteţi cele care înseninează zilele bărbaţilor, pentru că sunteţi cele care suflaţi dragoste peste orice faceţi, pentru că sufletul vostru ştie ce e iubirea… şi pentru tot ceea ce reprezentaţi… pentru voi timpul se opreşte puţin în loc la fiecare început de Primăvară, să vă aducă un omagiu, iar noi, cei de la Restaurantele Paradis, vrem să marcăm această bucurie printr-o frumoasă petrecere în cinstea voastră, doamnelor și domnișoarelor!

Am organizat 3 petreceri, să fim siguri că fiecare dintre dumneavoastră va avea parte de această bucurie !
Toate cele 3 petreceri vor avea un meniu deosebit, care va include pe lângă preparate alese, și băuturi alcoolice și non-alcoolice în regim open bar.

În data de 3 Martie 2018, Restaurantul Paradis “Râureni” vă invită la o mega petrecere, în compania Formației Dada, dar și a bunului nostru prieten, DJ Joe.

Veți avea parte de aceleași frumoase surprize, și în seara zilei de 8 Martie, la Restaurantul Paradis Royal, unde vă vor încânta cu melodiile lor, formația Dănuț Dincă Band, dar și cunoscutul DJ Edy.

Cea de-a treia petrecere va fi organizată în data de 10 Martie, tot la Restaurantul Paradis Royal, iar atmosfera va fi întreținută de Formația Cristal precum și de DJ Cristi – Events by Tomy.

Cabina foto Photos Fancy va fi de fiecare dată alături de voi pentru a surprinde momentele frumoase și a vă da posibilitatea să plecați acasă cu amintiri frumoase sub forma unor fotografii.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați la:
0740 773 793 / 0756 357 556

  • Tweets