Concurs CityBreak – 2016

Publicat in Oferte

Concurs CityBreak – 2016

Milano ? Barcelona ? Viena ?

Poate Lisabona, Valencia, Praga … Cine stie ?!

Paradis te premiaza si in 2016! Dupa ce la sfarsitul anului 2015 ne-am tinut de promisiune si am premiat un cuplu cu o superba vacanta la Milano,
anul acesta am decis sa continuam recompensarea clientilor si sa oferim inca un City Break intr-un oras european.

Regulile jocului sunt aceleasi ca si in 2015. Totul este la fel de simplu. Nu trebuie decat sa iti organizezi nunta intr-una din locatiile Paradis ( Paradis, Paradis Royal, Paradis Events ).

Semneaza un contract pentru anul 2016, primesti un voucher de concurs la semnarea contractului, iar la sfarsitul anului, in urma unei extrageri transparente, castigatorii vor fi alesi pentru a pleca in vacanta.

In 2015 am decis sa premiem inca doua cupluri, locurile 2 si 3, cu cate un premiu surpriza: cate o invitatie de 2 persoane la petrecerea de Revelion organizata in Restaurantele Paradis.
Anul acesta promitem sa respectam traditia si sa oferim cat mai multe surprize placute clientilor nostri, carora le multumim pentru increderea acordata.

Inainte de extragere, clientii ce au primit vouchere, vor fi contactati pentru a li se da ultimele detalii despre cand si unde va avea loc extragerea.  Tragerea la sorti va avea loc de fata cu toti participantii intr-un
cadru festiv.

Pentru mai multe detalii despre concurs asteptam sa ne contactati. Click aici pentru a ne contacta.


Castiga un City Break

  • Tweets