Despre noi

1995

Momentul in care am pornit la drum

Se intampla in anul 1995

Localul, deschis în anul 1995, a pornit la drum cu un restaurant, mic, simplu dar in acelasi timp cochet, ce oferea intr-o ambianta placuta un loc ‘personal’ in care iti puteai petrece timpul cu cei apropiati.

1998

MiniMarket

O solutie pentru populatia din zona

3 ani mai tarziu, in anul 1998, am deschis un MiniMarket la aceeasi adresa, lucru primit cu mare bucurie de cei din zona, care nu mai erau nevoiti sa mearga in oras pentru micile cumparaturi de zi cu zi

1998

Bar Suporter

Un loc placut si linistit...

In acelasi an, am avut oportunitatea de a deschide si barul Suporter, situat in spatele Stadionului Municipal Zavoi, chiar langa intrarea in incinta stadionului. Un loc relaxant si linistit, a devenit solutia fie a suporterilor ce vin la stadion pentru a ne sustine echipa locala, fie a sutelor de persoane, clienti ai serviciului de inmatriculari sau permise ce se afla in spatele stadionului.

2008

Lucrari ample de modernizare

Am decis sa facem urmatorul pas

Un pas important in evolutia firmei a fost in anul 2008, an in care, dupa lucrari ample de modernizare, micutul si cochetul restaurant s-a transformat intr-un complex select, ce venea in intampinarea clientilor cu:

  • Salon de restaurant ( capacitate 90 locuri )
  • Salon de evenimente ( capacitate 250 locuri )
  • Bar de zi cu terasa
  • Minimarket NON STOP

2009

Pensiune 4 stele

Un colt de Rai

In anul 2009 s-au finalizat si lucrarile la o superba pensiune de 4 stele, ce venea ca o solutie atat pentru cei ce tranzitau orasul, fie ca turisti, fie ca oameni de afaceri, dar si pentru cei ce doreau sa petreaca o mica perioada intr-un “colt de Rai”. Cu un design superb si unic pentru fiecare camera in parte, Pensiunea avea o capacitate de 20 locuri de cazare, repartizate in 9 camere, dupa cum urmeaza:

  • 4 Camere Duble
  • 2 Camere Twin
  • 2 Camere Family
  • O camera matrimoniala


Toate camerele sunt dotate cu baie proprie, TV, frigider, internet wireless si aer conditionat.

2011

Delice

Laborator cofetarie si patiserie

Organizand zeci de evenimente anual, ani de-a randul ne-am indrumat clientii catre laboratoare de cofetarie pentru a-si alege tortul sau pentru a-si comanda prajiturile cu care urmau sa isi serveasca invitatii. Asa ca in anul 2011, ne-am luat inima in dinti si am dat drumul propriului laborator de cofetarie / patiserie. In acest fel, am incercat sa oferim clientilor nostri tot ce era nevoie pentru un eveniment reusit.
Tot in cadrul laboratorului, ne-am putut produce singuri produsele de panificatie folosite in cadrul evenimentelor, dar si prajituri ce urmau a fi comercializate in market.

2012

Paradis Royal

Luxul, eleganta si rafinamentul s-au unit in acest loc

2012 a fost anul in care pe piata din Ramnicu Valcea a aparut un grandios si luxos local pentru evenimente, cu o capacitate de pana la 500 de locuri.
Tot in anul 2012, au continuat lucrarile de la parterul salonului Paradis Royal, unde in urmatorul an avea sa apara mai micutul, dar la fel de elegant salon, Paradis Events.

2013

Paradis Events

Aceeasi adresa, acelasi rafinament, dar alt nume ...

In urma lucrarilor din anul precendent, in prima jumatate a anului 2013 si-a facut aparitia cel mai nou salon de evenimente al grupului Paradis, si anume, Paradis Events. Aceeasi prestanta ca si fratele mai mare, Royal, dar cu o capacitate mai mica, de pana la 250 de locuri, Events este o solutie pentru cei ce vor un eveniment deosebit intr-o ambianta de lux, dar cu un numar de invitati mai mic

2013

Market 'La doi pasi'

Marketul a fost branduit...

Minimarket-ul Paradis a devenit, prin cumpararea unei francize, Market “La doi pasi”. Acum produsele noastre sunt mai diversificate si mai bine organizate dupa structura acestei francize. Cu acelasi program non-stop, marketul este o solutie atat pentru cei ce locuiesc in imprejurimi, dar si pentru ce tranziteaza zona, precum si pentru cei din Ramnic ce apreciaza preturile mici si buna organizare a marketului.

 • Tweets