Pensiunea Paradis

Descriere generala Pensiunea Paradis

Inaugurata in anul 2009, Pensiunea Paradis, vine ca o solutie atat pentru cei ce tranziteaza orasul, fie ca turisti, fie ca oameni de afaceri, dar si pentru cei ce doresc sa petreaca o scurta perioada intr-un “colt de Rai”.
Designul interior, realizat de un celebru designer al Romaniei, fac ca pensiunea sa fie unica in zona si chiar in tara.
O pensiune de 4 stele, cu conditii excelente, dar cu preturi adaptate pentru orice buzunar, pensiunea are o capacitate de 32 de locuri.

Pensiunea dispune de 5 camere Double. Fiecare camera Double are un pat dublu si are o capacitate de 2 persoane.

Numarul camerelor Twin din pensiunea noastra este de 3. Fiecare camera Twin are doua paturi simple si o capacitate maxima de 2 persoane.

Camerele de tip Family contin un pat dublu si unul simplu, capacitatea maxima a acestor camere fiind de 3-4 persoane. Exista 2 astfel de camere in pensiunea noastra.

Cu un pat dublu, matrimonial, camera ofera o ambianta speciala, perfecta celor ce doresc sa petreaca o perioada placuta in compania persoanei dragi. Pensiunea dispune de o singura asftel de camera

Pensiunea detine un numar total de 2 apartamente, si o capacitate maxima de 4 persoane / apartament. Fiecare dintre ele au doua camere cu paturi duble.

Lista de preturi pentru toate tipurile de camere: click aici

 

  • Tweets