Restaurant Paradis Royal

Paradis Royal

Una dintre cele mai mai noi si mai mari sali de evenimente din Valcea, Paradis Royal vine in intampinarea clientilor cu oportunitatea de a organiza evenimente de amploare, pana la aproximativ 600 de persoane, dar si evenimente mai mici, intr-un cadru de vis. Sala poate fi aranjata in asa fel incat sa nu para goala, atunci cand ea nu este folosita la capacitatea ei maxima.

Eleganta, lux, rafinament, bun gust. Cand pronunti aceste cuvinte, te gandesti la preturi exorbitante, te gandesti ca nu este pentru tine, ca nu iti permiti ceva asa frumos si grandios. Gresit! La noi ai toate acestea la preturi accesibile, preturi ce pot fi chiar negociate in functie de eveniment.

Vreti sa organizati un eveniment important din viata dumneavoastra ? Primul lucru este gasirea unei locatii. Pentru asta, asteptam sa ne contactati si sa stabilim o intalnire pentru a discuta detaliile acestui eveniment. In timp am ajuns sa ne selectam colaboratorii, sa alegem tot ce e mai bun, mai profesional dar si accesibil ca pret. Astfel va putem recomanda tot ce aveti nevoie pentru evenimentul dumneavoastra: fotografi-cameramani, DJ, formatii muzica de petrecere, rochii de mireasa sau rochii de seara, invitatii, aranjamentul salii, aranjamente florale, etc.

Suntem aici pentru dumneavoastra, sa gasim cele mai bune solutii pentru ca petrecerea sa fie una ne neuitat!

  • Tweets