Restaurant Paradis

O sala de evenimente cu o capacitate medie, de aproximativ 250 de persoane, Restaurant Paradis a patruns pe piata in anul 2008, fara a avea mari probleme in a se impune in fata competitorilor.
Rafinamentul si eleganta cu care a fost modernizata sala, cu ajutorul unui designer important din Romania, au fost punctul forte al acestei locatii. Dar nu putem sa nu precizam si calitatea serviciilor si a produselor oferite clientilor sai, preturile accesibile si modul deschis in care se discuta si se incheie contractele intre conducere si clienti. Asadar, fiecare client poate avea parte de reduceri dar si de asistenta in a pregati evenimentul pentru a fi unul perfect si a ramane unul de neuitat peste ani si ani de zile.

In functie de eveniment, capacitatea salii poate fi marita cu aproximativ 90 de persoane, facandu-se legatura cu salonul de restaurant. Pentru a nu se produce senzatia de izolare, in restaurant se pot amplasa plasme ce pot transmite in timp real tot ce se produce in sala de evenimente.

  • Tweets